Schilderwerk Projecten

Monumentaal schilderwerk

Renovatie schilderwerk voordeurCentrum Bergen op Zoom.

Het volledige schilderwerk is gerenoveerd, tot op het kale hout zijn de oude verflagen verwijderd. Een nieuw verfsysteem bestaande uit 4 lagen is aangebracht zodat een prachtig resultaat is bereikt.

Al het houtwerk is afgelakt met Boonstoppel Hoogglans SB. Een met silliconen gemodifiseerde alkydhars voor een mooie bolle glans en goede duurzaamheid.

De betonnen sierlijsten zijn afgewerkt met Sigma Fassade Elastocoat, een scheuroverbruggende, schrobvaste dispersiemuurverf.

Bekijk het project

Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk villa TholenVan een vrijstaande villa is door ons het volledige schilderwerk gedaan. De sèrre was in erbarmelijke staat, zodat we in overleg met de eigenaar besloten hebben de boeidelen geheel te vervangen. De beglazing van enkele ramen lekte, waardoor deze vervangen moest worden. Bovendien zijn alle glaslatten vervangen en opnieuw gekit.

 

Het schilder van de volledige woning is een fasen uitgevoerd om zoveel mogelijk met de eigenaar mee te denken,

 

Voor ons prachtig werk omdat we de ruimte kregen het schilderwerk weer in topcondittie te brengen. Het grote voordeel is nu dat de komende jaren de onderhoudskosten veel lager zijn.

Bekijk het project

Schilderwerk utiliteitsbouw

Schilderwerk utiliteitbouw kozijnenBudelpack te Poortvliet. Een zeer innovatief bedrijf dat verpakkingen ontwikkelt en producten verpakt voor de food en non food industrie.

Het bedrijf bestaat uit een pandencomplex van onder andere  fabriekshallen, logistiek centrum met 12 laaddocks, kantoren, vergaderruimten, presentatieruimten, kantine en entree.

Wij verzorgen voor Budelpack het totaalonderhoud verdeeld in een meerjarenplanning.  In een tijdsbestek van 4 jaar wordt het schilderwerk van het volledige complex aangepakt.

De fabrikanten Sigma Coatings  en Sikkens zijn nauw betrokken bij het verfadvies om te voldoen aan de garantie eisen van de opdrachtgever. Voor zowel het houtwerk als voor de staalconstructie is garantie gegeven op de bereikte kwaliteit. Bijkomend voordeel is dat er een duidelijk meerjaren onderhoudsplan gerealiseerd kan worden.

Bekijk dit project

Interieur schilderwerken

Renovatie schilderwerk kastenRiante bovenwoning uit de 18e eeuw

De woning werd zwaar gerenoveerd en uitgebreid, waardoor veel schilderwerk gedaan moest worden. Stucplafonds met stuclijsten, karakteristieke deuren, geprofileerde kozijnen en veel strak gestucadoorde muren. De plafond zijn supermat wit afgewerkt, de kozijnen hoogglans wit, de grijze zijdeglans muren zorgen voor een subtiele rustgevende chique sfeer.

De trappen zijn  afgewerkt met een spierwitte 2 komponenten poly-urethaan lak, zodat een hoge slijtvastheid is bereikt.

Bekijk dit project